Iets te vieren…

Hoera! Stichting On Steetsj bestaat één jaar! Op naar het tweede, derde, vierde, vijfde, zesde….. , dertigste?, veertigste?….. Hoe lang een dergelijke passie volgehouden kan worden weet natuurlijk niemand, maar laten we er vanuit gaan dat we voorlopig nog wel door kunnen.

In ieder geval is 2020 een heel speciaal jaar, maar dan voor mij persoonlijk. Het is dan precies 20 jaar geleden dat “Gewaagd Experiment” op de planken stond, en daarmee is de theater-ellende begonnen. Twintig jaar theater, dat moet toch wel gevierd worden. Maar hoe doe ik dat? Of eerder, dóe ik dat wel? Iedere dag is toch een reden voor een feestje?

Eigenlijk best verwarrend: bestaat het nou één jaar of twintig jaar. De Stichting bestaat één jaar, maar de Stichting zou er niet geweest zijn zonder de 17 jaar die daaraan vooraf zijn gegaan. Weet je wat? Ik vier het gewoon allebei in 2020! Drie jaar Stichting en twintig jaar theatermaker. En hoe?!

Als het effe kan, ja dan, met een grote voorstelling. Veel samenwerking, veel verschillende disciplines, het moet een echte onvergetelijke ervaring worden voor iedereen die het komt bezoeken en ook voor iedereen die meewerkt. Een titel heb ik nog niet, daar ben ik nog over aan het nadenken, maar ik hoop dat het spektaculair zal worden…..

Tja, sorry, hier laat ik het voor nu even bij. Er is nog niet zoveel te melden…. het script voor Peter Pan is nog volop in de maak, de muziek ook, de audities zijn over 6 weken, dus we hebben nu stilte voor de storm zegmaar….

Groeten uit Parijs,

Daniel-Lee.